Homepagina
Lipje

VERGOEDINGEN

Kosten van individuele curatieve therapie worden gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. De kosten voor supplementen komen voor eigen rekening. Aanvullend laboratoriumonderzoek wordt meestal niet vergoed.

Ik ben aangesloten bij Collectie Alternatief Therapeuten. Hierdoor kom je in veel gevallen in aanmerking voor vergoedingen door je zorgverzekeraar. Bekijk hier het overzicht van CAT bij welke verzekering dit aanvullend pakket is opgenomen. Ik ben een CAT vergoedbaar therapeut.

De vergoedingen komen uit de aanvullende verzekering waardoor het eigen risico van de basisverzekering niet van toepassing is.

Ik val als therapeut onder WIkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Prestatiecode: 24000

Orthomoleculaire geneeskunde is een alternatieve behandelwijze die het tekort aan voedingsstoffen en supplementen in het lichaam aanzuivert. Orthos is het Griekse woord voor juist en moleculair slaat op moleculen,het kleinst mogelijke zuiver deeltje van een stof.